UITVOERING

B&B kan alle facetten van een bouwproject uitvoeren. Als aannemer, onderaannemer of ZZP’er.

BOUWEN

Naast het tekenen, calculeren en begeleiden van opdrachten, neemt Don Smits ook zelf de hamer in handen. Geheel volgens bestek en tekening, maar tegelijkertijd met een eigen inbreng om het resultaat nog mooier te maken of kosten te kunnen besparen. Bij de uitvoering van de werkzaamheden en de keuze van materialen wordt het milieu zo min mogelijk belast.  Duurzaamheid is namelijk geen kwestie van denken, maar een kwestie van doen. Werkzaamheden die buiten de expertise van B&B vallen, worden uitgevoerd door een netwerk professionele partners, maar altijd onder regie van Don Smits zelf.

BEGELEIDEN

Wie wil verbouwen, zit vaak met veel onzekerheden. Wat wil ik precies? Wat is haalbaar? En wat kost het? Brainstormen met een bouwkundige kan verhelderend zijn. B&B helpt u graag op weg met nieuwe Met een heldere opgave van de mogelijkheden, het financiële plaatje en de duur van zo’n verbouwing. Wij kunnen u gedeeltelijk begeleiden, maar ook het hele project uit handen nemen.

BEHOEFTE AAN EEN SECOND OPINION?

Hebt u al een verbouwing in gang gezet en behoefte aan een second opinion? Ook dan is B&B een prima partner. Als geen ander weet Don Smits dat bouwen een complexe en tijdrovende aangelegenheid is. Zonder dat er opzet in het spel is, loopt de communicatie tussen opdrachtgever en (onder)aannemer snel mis. Als betrokken bouwbegeleider houdt B&B graag het overzicht voor u. Door de aansturing over te nemen, de kwaliteit te controleren en het budget te bewaken. Bel voor een vrijblijvende afspraak!