OVER B&B

Een ontwerp is pas geslaagd bij een optimale balans tussen vorm en functie. Daarom begint elk proces met het opstellen van een programma van eisen. B&B vindt het leuk om met u te sparren en u uit te dagen om zo samen tot een product op maat te komen.

OVER DON SMITS

Na mijn opleiding MTS Bouwkunde verschillende werkzaamheden uitgevoerd als calculator, werkvoorbereider en bouwkundig tekenaar bij diverse bouwbedrijven.

B&B werd in 2008 opgericht door Don Smits. Een bouwfanaat in hart- en nieren, die zijn liefde voor het vak graag doorvertaalt naar duurzame eindresultaten. Voor zowel particulieren als voor bedrijven en instellingen. Of het nu in de rol van adviseur, aannemer of onderaannemer is; Don is thuis in het hele traject. Van advies tot aankleding. Een vakman met een flinke dosis ervaring en expertise, die werd opgebouwd als timmerman, uitvoerder, calculator, werkvoorbereider, adviseur, bouwkundig tekenaar en leidinggevende. Bij gerenommeerde bouwbedrijven en topontwerpers van het kaliber Piet Boon.